joi, 21 martie 2013

IN AJUTORUL UNEI PRIETENE

Este vorba despre o prietena draga, pe nume Alexandra Ivan, 32 ani, o romanca din Bucuresti, care momentan lucreaza in Dubai. Este o persoana zambitoare, libera si mai presus de toate inteligenta. Desi a trait mereu intr-un mod echilibrat si avut parte de o alimentatie sanatoasa, Alexandra a fost recent diagnosticata cu o forma rara de cancer la san.
In calitate de prieteni, facem apel la spiritul de cetateni ai lumii si mai ales ai Romaniei in lupta cu aceasta boala. Stim cu totii ca presupune tratamente costisitoare, dar suntem hotarati sa luptam impreuna cu Alex, pentru a demonstra ca putem invinge. Moral si financiar vorbind, avem nevoie de ajutorul dvs. Asigurarea medicala pe care o are, nu numai ca nu a acoperit investigatiile necesare depistarii acestei boli, dar nu acopera nici operatia si tratamentul post-operator. Cat despre sistemul din Romania, stim foarte bine cu totii ca nu dispune de metodele necesare de tratament in acest domeniu.In momentul acesta, Alex nu isi permite sa urmeze un tratament intr-o clinica si sa poata beneficia de operatia care ii da speranta salvarii. Costurile estimate sunt in jurul sumei de 40,000 Euro. O alta problema este cea a timpului…trebuie actionat cat mai repede, pentru ca tratamentul sa aiba rezultatele asteptate!
Dragii nostrii, facem un apel disperat pentru a actiona in acest caz. Imaginati-va ca acest lucru i se poate intampla oricui, oricarei persoane dragi voua. Haideti sa ne dam mana sa o ajutam pe Alex sa lupte! 
Va punem la dispozitie conturile deschise la Banca Romaneasca, in care eforturile noastre se vor aduna pentru a salva o viata:
RON: RO11BRMA0999100057307208 / EUR: RO11BRMA0999100057307305 / GBP: RO11BRMA0999100057307402
Titularul conturilor este Alina Dorcea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu